InsuPad®-systeem Starter Kit

De InsuPad® dient ter verbetering van de insulineopname. Het is geschikt voor patiënten met diabetes type 1 en type 2 die kortwerkende insuline gebruiken. De Starter Kit bestaat uit een set met Fensters, een regelunit (warmte-element), een oplader en een adapter.

De InsuPad® verbetert de insulineopname doordat de injectiezone na de insuline-injectie gericht wordt verwarmd. Hierdoor wordt de insuline op deze plek sneller in de bloedsomloop opgenomen. Het systeem wordt automatisch geactiveerd door het openen en sluiten van de Fensters.

 

 

De onderdelen van het InsuPad®-systeem

De Fensters

De Fensters bestaat uit twee delen:

 

  • a
    Een gekleurde kunststof houder die dient ter bevestiging van de regelunit op de Fensters.
  • b
    Een, de huid, niet irriterende pleister die de houder en de regelunit fixeert op de gewenste plek. Het geheel is waterbestendig en kan zonder probleem de hele dag worden gedragen, ook tijdens het douchen.

De regelunit (warmte-element)

De regelunit is het hart van het InsuPad®-systeem. De unit reguleert de benodigde processen en bevat het warmte-element, de temperatuurregelaar die de temperatuur reguleert en de oplaadbare batterij.

De oplader met adapter

De regelunit wordt opgeladen door hem in de oplader te leggen. De oplader kan via een USB-kabel met alle gangbare adapters worden verbonden zodat hij internationaal te gebruiken is.

De regelunit in de oplader

Als de regelunit in de oplader wordt gelegd, branden er tijdens het laden twee rode leds (lampjes). Het opladen duurt ongeveer 1,5 uur. Zodra de unit volledig opgeladen is, worden de leds) groen. De opgeladen regelunit kan dan worden verbonden met de Fensters.

 
 

Leveringen geschieden onder de Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden en het retourenbeleid van AZ Groothandel B.V.
gedeponeerd bij de K.v.K Zuid-Limburg. K.v.K. Zuid-Limburg 14068061